Upload bilag via DeloitteDirect

Ændret den Fri, 21 Maj, 2021 kl. 11:37 AM

Du har tre forskellige muligheder for at uploade alle dine bilag i Deloitte modulet.

• Via Scan applikationen
  • via Dokumenter gennem email funktionen
  • eller via DeloitteDirect mobile-applikation

Upload bilag med Scan

Du har to muligheder for at sende bilag via Scan applikationen:

1. Scan dine bilag med en scanner: Når scanneren er valgt i applikationen klikker du på “Scan” knappen for at scanne dine bilag.
  2. Drag and drop et bilag i PDF eller TIF format ind i Scan applikationen.

Når bilagene er i Scan applikationen, kan du drag and drop dem til de korrekte bilagstyper: Bankoversigter, finansbilag, købsfakturaer mv.

Klik på “Send” for at sende bilagene til Bogfør bilag.

Send mine bilag med “Dokumenter via email” funktionen

Når du modtager dine bilag via email eller du har bilag liggende på din computer, har du mulighed for at videresende dem direkte til Deloitte med en specifik email. Emailen finder du ved at logge på DeloitteDirect og klikke på “Dokumenter via email”.

Hvis widget’en ikke er synlig, skal du trykke på +’et og tilføje den.

• Vælg din virksomhed

• Kopier emailen fra fx “Send bilag”.

• Send en email med bilaget vedhæftet i PDF - skriv i emnefeltet hvilken type bilag, der er tale om fx bankoversigter, finansbilag, købsfakturaer mv.

Send bilag med DeloitteDirect mobile applikation

1. Tryk på det grønne plus   i nederste højre hjørne
  2. Tryk på scan ikonet
  3. Tag et billede af bilaget ved hjælp af   knappen.
  4. Et miniature billede af bilaget fremkommer i nederste venstre hjørne. Er du tilfreds med billedet, trykker du på fluebenet oppe i højre hjørne.
  5. Du har nu mulighed for at slette og tage et nyt billede, tilføje flere sider til det samme bilag samt evt. beskære og/eller rotere billedet.
  6. Når bilaget er klar, trykker du på fluebenet i højre hjørne.
  7.  Vælg hvilken virksomhed bilaget vedrører og hvilken bilagstype det er (købsfaktura, salggsfaktura mv.)
  8. Tryk på Send for at sende bilaget til Bogfør bilag.