Send dokumenter med "Dokumenter via e-mail"

Ændret den Mon, 24 Maj, 2021 kl. 9:11 AM

Du kan sende dokumenter direkte fra din indbakke til DeloitteDirect ved at sende en mail til en specifik emailadresse.

Du kan sende dokumenter til 3 forskellige destinationer:

• Send dokumenter til “Mine dokumenter” i Dokumentarkivet
  • Send dokumenter til din virksomheds brugerdefineret mappe
  • Send bilag til Bogfør bilag. Du kan også definere hvilken bilagstype du sender ved at skrive det i emnefeltet.

Dokumenterne kan sendes fra den emailadresse som er tilknyttet din DeloitteDirect-profil, men også fra emailadresser, der ikke er tilknyttet din DeloitteDirect profil (fx kollegaer der ikke er oprettet i DeloitteDirect eller eksterne interessenter).

Find email-adressen

For at finde email-adressen, du skal bruge til at sende dine dokumenter, skal du gøre følgende:

1. Login på DeloitteDirect
  2. Tryk på widget’en “Dokumenter via e-mail”

3. Vælg din virksomhed

Du vil nu se 3 muligheder for at sende dokumenter til DeloitteDirect med tilhørende 3 forskellige emailadresser.

Send et dokument med “Dokumenter via e-mail”

For at sende dokumenter til en af de 3 overstående destinationer skal du:

1. Åbne dit emailprogram
  2. Start en ny email
  3. Indsæt som modtager den emailadresse fra “Dokumenter via e-mail” der passer til den destination du ønsker dokumenterne skal sendes til i DeloitteDirect.
  4. Hvis du benytter “Send bilag” til DeloitteDirect, kan du skrive bilagstypen i emnefeltet, så bilaget ender i den korrekte mappe i Bogfør bilag. Hvis du ikke skriver noget i emnefeltet, vil bilaget automatisk blive sendt som købsfaktura.
  5. Vedhæft dokumentet* og send emailen

Dokumenterne bliver herefter sendt til den ønskede destination.

OBS: Hvis din emailadresse ikke genkendes af DeloitteDirect, skal den godkendes. For mere information om denne proces henvises til “Godkend at dokumenter sendes i “Dokumenter via e-mail”?

*Godkendte dokumenttyper:
Dokumenter til Bogfør bilag: Kun PDF
Dokumenter til Dokumentarkiv: Office®, PDF, CSV, XML