Send bilag til din bogholder

Ændret den Fri, 28 Maj, 2021 kl. 3:56 PM

Du kan sende bilag til din bogholder på fire måder:

• Med scan applikationen - dette anbefales ikke, da applikationen lukkes ned i fremtiden. Derudover virker applikationen ikke med de nyeste versioner af mac.
  • Med dokumenter via e-mail - E-mail portalen
  • Med app til iOS eller Android
  • "Mine fakturaer"

Brug af scan applikationen

Du kan scanne et dokument ved brug af en kompatibel scanner eller drag'n'drop dokumenter fra din computer ind i scan applikationen

1. Scan eller træk dine bilag ind i scan applikationen
  2. Vælg den mappe, dokumenterne tilhører, fx Bankoversigter, Finansbilag eller Købsfakturaer
  3. Klik på Send for at sende bilagene til din bogholder, så de kan blive bogført.

Har du scannet flere dokumenter i en pdf, kan du opdele pdf'en til flere sider.

1. Højreklik på det bilag, du vil flytte til et nye dokument eller træk det ned i det grå, blanke felt
  2. Et nyr dokument dannes
  3. Du kan flytte på rækkefølgen, skille dokumenter ad og sætte dem sammen, som du har behov for.
  4. Skriv eventuelt en kommentar til din bogholder i kommentarfeltet nedenfor bilaget

Send bilag via e-mail

Før du kan bruge dokumenter via e-mail skal du hente den email, du skal bruge for at kunne sende bilagene:

1. Login på deloittedirect.dk
  2. Klik på applikationen “Dokumenter via e-mail
  3. Vælg den virksomhed, bilagene vedrører
  4. Kopier den e-mail der fremgår i feltet "Send bilag".
  5. Åbn din mailboks
  6. Opret en ny e-mail
  7. Indsæt den e-mail, du har kopieret fra feltet "Send bilag"
  8. I titel-linjen skriver du bilagstypen, fx Bankoversigter, Finansbilag (EX) eller Købsfaktura (PU). Skriver du ikke noget i titel-feltet bliver bilaget automatisk behandlet som en købsfaktura
  9. Vedhæft bilaget og send mailen

Du kan kun sende bilag, når de er i PDF-format

Første gang du sender bilag via e-mail er det nødvendigt, at systemet validerer din e-mailadresse. Informer derfor din bogholder, hvis der benyttes flere mailadresser, så disse kan blive valideret.

Send bilag via app

1. Tryk på det grønne plus  i nederste højre hjørne
  2. Tryk på scan ikonet
  3. Vælg om du vil tage et enkelt ("Single") eller flersidet bilag ("Multi")
  4. Tag billedet/billederne
  5. Tryk på bilagsikonet i nederste højre hjørne af skærmen
  6. Vælg den virksomhed, som bilaget vedrører
  7. Vælg hvilken bilagstype du scanner ind, fx købsfaktura
  8. Skriv en kommentar og rediger eventuelt billedet
  9. Tryk SEND
  10. Når du ser beskeden "Dokumentet er sendt" er bilaget sendt til din bogholder

MIne fakturaer

Denne dunktion finder du på forsiden af portalen, når du logger på DeloitteDirect.

1. Vælg din virksomhed - du kan godt have adgang til flere virksomheder på et login
  2. Vælg hvilken kategori dit bilag har
  3. Træk PDF'en ind i boksen
  4. Tryk Send

I Mine fakturaer er det desværre ikke muligt at skrive en kommentar til din bogholder eller dele en PDF op i flere PDF'er.