Godkend at dokumenter sendes via "Dokumenter via e-mail"

Ændret den Mon, 24 Maj, 2021 kl. 9:18 AM

Der er forskellige godkendelsesprocessor alt efter hvorfra emailen er sendt.

Godkendelsesprocessen skal kun udføres én gang. Når først emailadressen er godkendt, skal den ikke godkendes næste gang (hvis en emailadresse er afvist i første omgang kan man altid ændre den til godkendt).

OBS: Hvis du ikke modtager en email fra DeloitteDirect anbefales det, at du kontrollerer din spam folder.

Send dokumenter til “Mine dokumenter”

2 mulige udfald:

• Du har sendt dokumenter fra den email, som er tilknyttet din DeloitteDirect profil:
    Efter du har sendt din email, vil du modtage en email fra DeloitteDirect, der beder dig godkende emailadressen. Tryk på linket i den email du har modtaget, hvorefter du bliver ført til en hjemmeside, hvor du kan godkende emailadressen. Du godkender ved at trykke på “Godkend”, hvorefter den fremsendte email sendes til “Mine dokumenter” i Dokumentarkivet.
  • Du har sendt dokumenter fra en anden mail end den som er tilknyttet DeloitteDirect profil eller nogen anden profil:
    Du vil modtage en email hvori der står, at det ikke var muligt at sende dokumenterne. Det er kun muligt at sende dokumenter til “Mine dokumenter” fra den emailadresse som er tilknyttet din DeloitteDirect profil.

Send dokumenter til virksomhedens brugerdefineret mappe

3 mulige udfald:

• Du sender dokumenter fra en emailadresse som er tilknyttet din virksomhed (tilknyttet en DeloitteDirect profil og profilen er igen tilknyttet din virksomhed):
    Efter du har sendt din email vil du modtage en email fra DeloitteDirect, der beder dig godkende emailadressen. Tryk på linket i den email du har modtaget, hvorefter du bliver ført til en hjemmeside, hvor du kan godkende emailadressen. Du godkender ved at trykke på “Godkend”. Herefter vil dine dokumenter være tilgængelige i virksomhedens brugerdefineret mappe
  • Du har sendt dokumenter fra en anden mail end den som er tilknyttet din virksomhed (tilknyttet en DeloitteDirect profil eller ej):
    Efter du har sendt din email vil du modtage en email fra DeloitteDirect, der informerer dig om, at din forespørgsel er “under oprettelse”. Din forespørgsel skal godkendes af virksomhedens administrator. Når dette er gjort, vil du modtage en mail om, at din emailadresse er blevet godkendt og dine dokumenter er tilgængelige i virksomhedens brugerdefineret mappe
  • (kun Deloitte medarbejdere) Du sender dokumenter fra din professionelle emailadresse, men du er ikke tilknyttet virksomheden:
    Efter du har sendt din email vil du modtage en email fra DeloitteDirect platformen, der informere dig om at din forespørgsel er “under oprettelse”. Din forespørgsel skal godkendes af virksomhedens partner eller project manager. Når dette er gjort, vil du modtage en mail om at din emailadresse er blevet godkendt og dine dokumenter er tilgængelige i virksomhedens brugerdefineret mappe.

Håndtering af godkendelsesanmodninger via DeloitteDirect platformen:

I DeloitteDirect kan du se og redigere godkendelsesanmodninger, hvis det er nødvendigt (Det er kun muligt for kundeadministrator eller Deloitte medarbejder).

Du finder overblikket på følgende måde:

1. Åbn Administrationsmodullet
  2. Vælg “virksomheder” i menuen til venstre
  3. Find den ønskede virksomhed
  4. Vælg “E-mail adgang” i menuen

I denne fane er der 2 menuer:

• “E-mails” der viser et overblik over alle de emailadresser der har efterspurgt en godkendelse samt deres tilhørende status: “Godkendt”, “Afvist” eller “Under oprettelse”.
    For emails med “Under oprettelse” vil du have mulighed for at godkende, nægte eller sortliste emailadressen. Sortliste betyder, at emailadressen ikke kan sende nogen former for dokumenter omkring selskabet.
  • Aktivitet” giver et overblik af alle de emails som er sendt til virksomheden.