Administration

Ændret den Mon, 24 Maj, 2021 kl. 9:22 AM

1. Gå til Administration
  2. Vælg fanen Virksomheder
  3. Vælg den ønskede virksomhed, og herefter har du adgang til følgende informationer:
    • Kort referat af virksomhedens informationer
    • Hurtig adgang til opgaver og beskeder tilknyttet virksomheden
    • Muligheden for at tilføje virksomheden til dine favoritter. Hvis du tilføjer virksomheden som favorit, vil du have adgang til beskeder, opgaver, aktivitet og dashboard for virksomheden
  4. I de tilknyttede menuer kan du få adgang til følgende:
    • Mulighed for at rette i Informationer for den valgte virksomhed (Virksomhedsnummer, virksomhedstype, adresse og ansvarlige medarbejdere)
    • Se tilknyttede Applikationer og hvornår det er blevet aktiveret
    • Tilføje og fjerne medarbejdere med adgang til den valgte virksomhed
    • Tilføje og fjerne brugere og se hvilke rettigheder den enkelte kunde har på den valgte virksomhed
    • Administrere hvilke grupper virksomheden er medlem af, og dermed hvilke medarbejdere der nemt kan vælge virksomheden som favorit
    • Se hvilke moduler der er aktive på virksomheden og enten fjerne, konfigurere eksisterende eller tilføje moduler til virksomheden
    • Få et overblik over aktivitet på virksomheden
    • Rediger hvilket kontor virksomheden er knyttet til via organisationer
    • Administrer rettigheder til e-mailgateway og se aktivitet for virksomheden under E-mail adgang