Indhold i "Min Konto"

Ændret den Fri, 21 Maj, 2021 kl. 11:42 AM

Naviger til “Min Konto”

1. Klik på   knappen i øverste højre hjørne
  2. Vælg “Min Konto

I venstre side finder du 3 rum:

• Min Konto
  • Virksomheder
  • Brugere

De 2 sidste rum er kun tilgængelige for administratorbrugere

“Min Konto”

Fra “Min Konto” vil du kunne tilgå 3 menuer:

1. Information”: Dine informationer som bruger på platformen. Her kan du:
    1. Ændre dit kodeord
    2. Ændre platformens sprog
    3. Redigere dine notifikationsindstillinger
  2. Mobile Enheder”: Her kan du finde en liste over, hvilke mobiler enheder du har tilknyttet til platformen. Du kan gennemtvinge en frakobling af en mobilenhed, hvis det er nødvendigt
  3. Tilgængelige applikationer” *: Se hvilke applikationer du har adgang til og fjern adgang hvis du har behov for det

*kun tilgængelig for administratorkunder